Bejelentés


Spirituális gyógyító Ágyunk a bölcsőnk de vajon a koporsónk is?

8

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Halottnak hitték, a hullaházban ébredt egy férfi

Huszonegy óra után a hullaházban ébredt fel egy idős dél-afrikai férfi - adta hírül az AP hírügynökség. Helyi illetékesek elmondták: az öregembert egy erős asztmaroham után halottnak diagnosztizálták, majd családja kérésére a hullaházba szállították. Az intézmény vezetője szerint mielőtt bevitték volna a 80 év körüli férfit, testét megvizsgálták. Halottnak tűnt, pulzusa sem volt. Egy nappal később azonban a halottasház dolgozói hangos zajra lettek figyelmesek: valaki segítségért kiabált az egyik lezárt tárolóból. Azt hitték egy szellem üvölt. "Nem hittem a fülemnek!" - mondta Ayanda Maqolo a hullaház vezetője, aki a kiabálást hallva azonnal kihívta a rendőröket. Maqolo azt mondta: megörült, mikor meglátta a felfegyverzett rendőröket, mert attól félt, hogy "valamivel" meg kell majd küzdeniük. A rendőrök azonban zombi helyet megtalálták a halálra vált, ám nagyon is élő öregembert. Az idős férfit megfigyelésre azonnal a közeli kórházba szállították.

Rothadó "méregtartállyá" vált a Fekete-tenger

Ha még a mai napon meg is születne egy törvény a Fekete-tenger élővilágának megmentésére, már most is legalább 15-20 évvel elkéstünk" - nyilatkozta Tokarev.Még szomorúbb, hogy a Fekete-tenger vizében 120-200 méteres mélységtől kezdve kén-hidrogén pihen, mely a szerves anyagok oxigénmentes bomlása révén keletkezett. A kénhidrogén mennyisége kétezer méter alatt kifejezetten mérgező. A tudósok szerint annyi oldott metánt tartalmaz ez a réteg, hogy ha egy természeti katasztrófa, hurrikán vagy földrengés következtében a felszínre kerülne, akár felrobbanhatna az egész tenger.

37év

A gerinces állatok populációja 1970 és 2007 között fajonként átlagosan 30 százalékkal zsugorodott.

Tiszta víz

A Földön ugyan 1,8 milliárd embernek van internet-hozzáférése, ám eközben egymilliárd azoknak a száma, akik nem jutnak tiszta ivóvízhez.

Babák

A 8.oldalon . . :)

http://inforadio.hu/hir/tudomany/hir-353339

Gondolataival vezeti az autót A világon elsőként szerzett autóvezetői engedélyt egy osztrák férfi, akinek tőből amputált karját gondolat-vezérelt bionikus végtaggal helyettesítették.

Temetése előtt sírt fel a halottnak hitt újszülött

Az ukrán egészségügyi hatóságok vizsgálatot indítottak az egyik Ivano-Frankivszk megyei kórház mentőorvosai és a helyi szülészet dolgozói ellen, akik merő trehányságból nem láttak el, sőt vizsgálat nélkül halottnak nyilvánítottak egy koraszülött csecsemőt.
Szabaduljunk meg a negativ energiáktól gyogyitod.5mp.eu

Elődeink vajon okosabbak voltak? Elérhetöség:06-70/500-48-61 E-mail-spiritiszta131@citromail.hu A spirituális gyógyítás azoknak az ezoteri­kus, mágikus és misztikus gyógymódoknak a gyűjtőneve, ame­lyek a betegségeket többek között spirituális energiával kezelik.
életkora?
10-20
20-30
30-40
40-50
50-60
60-70
70-felett
Milyen rendszeresen keresi fel?
hetente
kéthetente
havonta
kéthavonta
negyedévente
félévente
évente
egyéb
Gyógymódok
.......


Keresés a honlaponSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!